Anderen zochten ook

Corona Steunpunt

Corona steunpunt
Bergen op Zoom

Info over Bergen op Zoom

Dreigt u in nood te komen omdat door het coronavirus uw (dagelijkse) ondersteuning wegvalt? Meldt u zich dan bij het Corona-steunpunt in Bergen op Zoom. Het steunpunt bevindt zich bij Vraagwijzer Bergen op Zoom. WijZijn Bergen op Zoom werkt samen met de gemeente aan zorg en ondersteuning voor de inwoners van Bergen op Zoom tijdens deze crisis. Het steunpunt is er ook voor inwoners die initiatieven willen opzetten om anderen te helpen in deze moeilijke tijd.

 

BEL 0164 29 94 91
ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur
Buiten kantoortijd en in het weekend kunt u uw (hulp)vraag per mail aan ons sturen.
We reageren dan de eerstvolgende werkdag.

Zelf hulp bieden

Het steunpunt is er ook voor inwoners die in deze moeilijke tijd initiatieven willen opzetten om anderen te helpen.

Wilt u meer weten over Corona? Of even uw verhaal kwijt?

Zorgen rondom veiligheid

Het zijn onzekere tijden. Niemand weet welke gevolgen het coronavirus precies gaat hebben en hoelang het gaat duren. Kinderen, jongeren en ouders zijn veel meer thuis dan gewoonlijk. Dat kan voor spanningen zorgen, waardoor huiselijk geweld kan ontstaan of juist toenemen. 

Wanneer belt u het Corona-steunpunt in Bergen op Zoom

Stel, het lukt even niet meer met de dagelijkse beslommeringen. Bijvoorbeeld de boodschappen, menselijke aandacht, oppas voor kinderen of wat dan ook. Of u heeft een goed idee om anderen te helpen maar u mist net dat ene contact. Dan kunt u bellen naar het Corona-steunpunt. Via dit steunpunt brengen we inwoners in contact met iemand die kan helpen. Soms is dat een professionele zorgverlener, maar het kan ook een van de vele mensen in onze gemeente zijn, die graag de helpende hand wil bieden.

Info andere gemeenten

Heb je nog vragen?
Wij helpen je graag

Wilt u ons wat vragen over Corona? Of wilt u misschien gewoon even iets kwijt? Neem contact met ons op.