Anderen zochten ook

Corona-steunpunt Bergen op Zoom voor hulpvragen

  • Bergen op Zoom

Inwoners die in nood dreigen te komen omdat door het Coronavirus hun (dagelijkse) ondersteuning wegvalt, kunnen dit vanaf vrijdag 20 maart melden bij het speciale Corona-steunpunt. Het steunpunt bevindt zich bij Vraagwijzer Bergen op Zoom. Hier werken medewerkers van de gemeente en van WijZijn Traverse Groep samen aan zorg en ondersteuning voor de inwoners van Bergen op Zoom. Het Corona steunpunt is er ook voor inwoners die in deze moeilijke tijd initiatieven willen opzetten om anderen te helpen en ergens tegen aanlopen.

Wanneer u met het Corona-steunpunt belt

Stel, het lukt even niet meer met de dagelijkse beslommeringen. Bijvoorbeeld de boodschappen, menselijke aandacht, oppas voor kinderen of wat dan ook. Of u heeft een goed idee om anderen te helpen maar u mist net dat ene contact. Dan kunt u bellen naar het Corona-steunpunt. Via dit steunpunt brengen we inwoners in contact met iemand die kan helpen. Soms is dat een professionele zorgverlener, maar het kan ook een van de vele mensen in onze gemeente zijn, die graag de helpende hand wil bieden.

U belt het Corona-steunpunt Bergen op Zoom op telefoonnummer 0164-299491. Het steunpunt is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Buiten kantoortijd en in het weekend kunt u uw (hulp)vraag per mail aan ons sturen. We reageren dan de eerstvolgende werkdag.

Heeft u nog vragen?