Anderen zochten ook

Voor de jonge mantelzorger

Ook voor kinderen en jongeren die thuis voor iemand zorgen staat de wereld op zijn kop door het corona virus. Opeens mag je niet naar school, niet afspreken met vrienden of even lekker gaan sporten terwijl je het fijn vind om juist even weg te zijn van huis. Alle tips zoals op een vaste tijd opstaan, je schoolwerk doen, even wat leuks doen, heb je vast wel al gekregen en hoor je op tv of in de sociale media. 

Mantelzorg Roosendaal
Misschien heb jij wel mogelijkheden om er binnenshuis even tussenuit te gaan. Even face-timen met je vrienden en kletsen welke serie je op tv aan het kijken bent of samen een sport challenge aangaan.  Misschien heb je ze ook wel niet en wil je toch even kletsen met iemand anders. Vertellen dat je je zorgen maakt of dat je het beu bent om altijd maar van alles te moeten doen voor je broertje of je zieke moeder? Mail, app of bel ons en wij zijn het luisterend oor voor jou. 

We willen er zijn voor jou. Dat kan op verschillende manieren. Wat zou er nu bij jou passen? Je mag alles opschrijven wat er in je op komt. Wat dan, denk je zeker… Bijvoorbeeld: eens met andere jongeren kletsen die voor iemand zorgen. Of iets leuks gaan doen, samen koken of gewoon een hangplek hebben waar we naar toe kunnen komen… (Wij willen jullie ideeën graag ontvangen zodat wanneer we weer activiteiten mogen organiseren we inspiratie hebben gekregen vanuit jullie. Momenteel volgen wij de richtlijnen van het RIVM)

Hebben we je al op een idee gebracht? We horen ze graag. Mail ze naar:

Mantelzorg Brabantse Wal

Deze periode is lastig voor iedereen en zeker ook voor jonge mantelzorgers.

Als je veel aan het piekeren bent over wat er allemaal gebeurt of als je er slechter door slaapt, praat daar dan over met iemand, die je vertrouwt. Stel vragen en bespreek samen waarover je je het meeste druk maakt.

Mantelzorg Brabantse Wal is er voor jou! Met ons kun je je zorgen delen, vertellen waar je tegen aanloopt of we kunnen meedenken in lastige situaties. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen om te laten weten hoe het met je gaat.

Je kunt ons bereiken via de volgende telefoonnummers:

  • Bergen op Zoom: 0164-29 94 91 (vraag naar Marloes Rutten of Eline Kuijlen)
  • Steenbergen: 06-40246354 (Iris de Korte)
  • Woensdrecht: 0164 672 049 (BWI Woensdrecht, Lenny Winkel-van Kaam of Marga Esser)